Apartmanok

Standard Apartman Budapest belvárosában

STANDARD HÁROMÁGYAS APARTMAN

A Harmónia Palota második emeletén található hangulatos, belső udvarra néző, nagy belmagassággal rendelkező, angol virágmintás textíliával és intarziás parkettával díszített Standard Apartmanjaink otthonos kényelmet biztosítanak minden üzleti és szabadidős budapesti utazáshoz.

STANDARD KÉTÁGYAS APARTMAN

Standard Apartmanjainkban a pisztácia és mogyoró harmonikus színvilága tükröződik, melyek kiválóan érvényesülnek a gondosan kiválasztott angol virágmintás textíliákkal.

A pasztell árnyalatok és a puha anyagok klasszikus megjelenést és otthonos hangulatot kölcsönöznek a hálószobának.

Standard Apartman Budapest belvárosában
Luxus apartman Budapest belvárosában

SUPERIOR STÚDIÓ APARTMAN

A Superior Stúdió Apartman legkarakteresebb elemeit a mintás tapéták, valamint a ciklámen és a lila különböző árnyalatai adják a hálószobában.

A belső udvarra néző, intarziás parkettával és kristály lámpákkal dekorált apartman egyedül vagy párban utazók számára is egyaránt ideális.

SUPERIOR LAKOSZTÁLY

Élvezze a tágas Superior Lakosztály kényelmét, akár kikapcsolódni, akár üzleti útra érkezik Budapestre! A Nemzeti Múzeum kertjére néző csodaszép apartman klasszikus eleganciát áraszt magából. A belső kialakítás a luxus és a komfort megtestesítője.

Az összhatás az intarziás parkettával, valamint a narancssárga és a barna színek ötvözésével patinás megjelenést sugároz.

Luxus apartman Budapest belvárosában
Luxus apartman Budapest belvárosában

SUPERIOR APARTMAN ERKÉLLYEL

Klasszikus elegancia, pazar dizájn, tágasság — így jellemezhető a Nemzeti Múzeum kertjére néző Superior Apartman Erkéllyel. A két balkonnal rendelkező apartman stílusos környezetet nyújt minden üzleti és szabadidős budapesti utazáshoz.

A franciaággyal és kanapéággyal rendelkező impozáns hálószoba legfeljebb négy fő elszállásolását tudja biztosítani.

DELUXE STUDIÓ APARTMAN

Legkisebb, egyben legotthonosabb apartmanunkat visszafogott elegancia, valamint letisztult formavilágú bútorzat jellemez. A belső udvarra néző, modern stílusú Deluxe Stúdió Apartman egyedül vagy párban utazók számára is egyaránt ideális.

Luxus apartman Budapest belvárosában
Luxus apartman Budapest belvárosában

DELUXE CSALÁDI APARTMAN

Időtlen elegancia, meghitt környezet és tágasság jellemzi a Deluxe Családi Apartmant. A színpaletta nyugodt púder kék és bézs, az összhatás a világos felületekkel harmóniát sugároz. A hálószoba ablakából csodás kilátás nyílik a Nemzeti Múzeum kertjére, valamint a Palotanegyedre.

DELUXE APARTMAN VÁROSRA NÉZŐ KILÁTÁSSAL

A Deluxe Apartman Városra Néző Kilátással kifinomult modern stílust képvisel. Puha anyagok és tágas terek teszik még komfortosabbá az itt tartózkodást. A Nemzeti Múzeumra néző apartman ideális kiindulópont lehet Budapest felfedezésére.

Luxus apartman Budapest belvárosában
Luxus apartman Budapest belvárosában

KLASSZIKUS KÉTÁGYAS APARTMAN

A belső és hátsó udvarra néző Klasszikus Kétágyas Apartmant a kényelem és tágasság jellemzi. Pasztell színeivel nyugalmat és visszafogott eleganciát közvetít. Ideális választás üzleti és szabadidős utazáshoz egyaránt.

KLASSZIKUS HÁROMÁGYAS APARTMAN

A belső udvarra néző Klasszikus Háromágyas Apartman otthoni kényelmet idéző környezetet biztosít budapesti tartózkodásához. A bútorok felületein a bézs különböző árnyalatai köszönnek vissza, melyek letisztult stílust képviselnek.

Luxus apartman Budapest belvárosában