Rólunk

Kezdet

TÖRTÉNETÜNK

A Múzeum utca 9. szám alatt található épületet Ybl Miklós tervei alapján Pucher József építette 1870-ben Bókay János orvosprofesszor számára, aki a korszerű magyar gyermekorvoslás megteremtője volt. A 19. században épített, patinás bérpalota évtizedekig a Bókay család otthonaként szolgált a pesti Palotanegyed egyik neoreneszánsz gyöngyszemeként.

Az elmúlt 150 évben több híres lakója volt a háznak, mint például Lotz Károly, festőművész és Herczeg Ferenc, Nobel-díjra jelölt író.

Kezdet

Napjainkban

LUXUS APARTMANOK ÉS RENDEZVÉNYTERMEK

A Harmónia Palota visszafogott neoreneszánsz jellegével és varázslatos hangulatával meghitt, családias légkört biztosít üzleti, oktatási és privát eseményeknek Budapest belvárosában. A Nemzeti Múzeum szomszédságában található épületben tíz luxus apartman, valamint tíz jól variálható rendezvényterem áll vendégeink rendelkezésére, legyen szó kisebb létszámú tréningről, több napos tanfolyamról esetleg üzleti vagy céges rendezvényről.

Eseménynaptárunkban egész évben ismert hazai és külföldi előadók és oktatók tematikus tanfolyamait, előadásait és képzéseit találhatják meg az érdeklődők.

Célunk

HARMÓNIA PALOTA

Szívügyünk, hogy a nagy múltú épület megőrizze történelmi mivoltát és továbbra is magas szellemi minőséget képviseljen.

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük szolgáltatásainkat a műemlékvédelem és a fenntarthatóság szellemiségében, hogy a város közepén meghitt oázisként működhessünk és nem mindennapi rendezvényhelyszínként és szálláshelyként szolgálhassuk partnereink és látogatóink számára a környezeti tényezőket figyelembe véve.