Rólunk

Kezdet

TÖRTÉNETÜNK

A Nemzeti Múzeum szomszédságában található Harmónia Palotát Ybl Miklós tervei alapján Pucher József építette 1870-ben Bókay János orvosprofesszor számára.

Bókay egyetemi tanár, a korszerű magyar gyermekorvoslás megteremtője volt, királyi tanácsos és a Vaskorona Rend lovagja. A 19. században épített, patinás bérpalota évtizedekig a Bókay család otthonaként szolgált a pesti Palotanegyed egyik neoreneszánsz gyöngyszemeként.

Kezdet

Napjainkban

LUXUS APARTMANOK ÉS RENDEZVÉNYTERMEK

A Harmónia Palota jelenleg 10-150 fős magán és céges rendezvények helyszíneként és exkluzív belvárosi szálláshelyként funkcionál.

Nyolc különböző méretű rendezvényteremmel és egyéni kezelésekre alkalmas konzultációs szobákkal várja látogatóit.

Eseménynaptárunkban egész évben ismert hazai és külföldi előadók és oktatók tematikus tanfolyamait, előadásait és képzéseit találhatják meg az érdeklődők.

Célunk

HARMÓNIA PALOTA

Szeretnénk az otthon érzését biztosítani mindenkinek, aki egy hangulatos, nem mindennapi rendezvényhelyszínre vagy különleges szálláshelyre vágyik Budapest belvárosában.

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük szolgáltatásainkat, hogy egy modern, minden igényt kielégítő - de mégis klasszikus minőségű rendezvényhelyszínként és szálláshelyként szolgálhassuk partnereink és látogatóink számára.