Terembérlés

Konferenciaterem bérlés Budapest belvárosában

BÓKAY DÍSZTEREM

A Harmónia Palota első emeletén található 150 m² területű csodaszép, nagypolgári stílusú, nagy belmagassággal és öt négyzetméteres beépített színpaddal rendelkező díszterem kiválóan alkalmas esküvők, konferenciák, fogadások és nagyobb létszámú előadások, könyvbemutatók és filmvetítések lebonyolítására.

BÓKAY KISTEREM

A Bókay komplexum részét képző nagypolgári stílusú, gipszstukkóval díszített, vaníliaszínű falakkal rendelkező, hangulatos és napfényes Bókay Kisterem könnyen átalakítható luxus irodává, csoportos előadóteremmé vagy egyéni konzultációs szobává. Magas ablakai a növényekkel teli belső teraszunkra néznek.

Terembérlés Budapest belvárosában
Terembérlés Budapest belvárosában

YBL NAGYTEREM

A Harmónia Palota földszintjén található 60 m² területű nagy belmagasságú, stukkóval és rozettás mennyezettel, valamint kovácsoltvas csillárral díszített terem 30-50 fős előadások, továbbképzések, workshopok és különböző tréningek ideális helyszíne.

YBL KISTEREM

Az Ybl szárny részét képző kétkazettás ajtóval rendelkező elegáns Ybl Kisterem ideális helyszínt biztosít 5-15 fős tanfolyamok és előadások számára.

A teremhez külön férfi és női mosdó, valamint kényelmes kanapékkal ellátott várakozó és teakonyha tartozik.

Terembérlés Budapest belvárosában a Harmónia Palotában
Terembérlés Budapest belvárosában

HERCZEG BAL TEREM

A palota földszintjén található 33 m² területű nagy belmagassággal, klasszikus kétkazettás ajtóval, stukkóval és rozettás mennyezettel rendelkező, spalettával besötétíthető Herczeg terem meghitt környezetet biztosít 5-30 fős céges rendezvények és tanfolyamok számára.

HERCZEG JOBB TEREM

A palota földszintjén található 30 m² területű nagy belmagassággal, klasszikus kétkazettás ajtóval, stukkóval és rozettás mennyezettel rendelkező, spalettával besötétíthető Herczeg terem meghitt környezetet biztosít 5-30 fős céges rendezvények és tanfolyamok számára.

Terembérlés Budapest belvárosában
Terembérlés Budapest belvárosában

SELFNESS TEREM

A Harmónia Palota negyedik emeletén található napfényben úszó Selfness Terem tökéletes választás lehet oktató jellegű programok lebonyolítására. A parafával díszített falak meleg hangulatot kölcsönöznek a magas belmagasságú tágas teremnek. A terem légkondicionált és fűthető, nagyméretű TV-vel felszerelt.

SZENT-GYÖRGYI TEREM

A negyedik emeleten található hosszúkás alakú tágas terem ideális oktató jellegű előadások, workshopok és tréningek tartására. A több mint 65 négyzetméterű terem napfényes, csendes és nagy belmagasságú. Kérés esetén felár ellenében masszázsággyal is berendezhető.

Jógaterem bérlés Budapest belvárosában
Terembérlés Budapest belvárosában

NAPSAROK

A Harmónia Palota földszintjén található Napsarok tökéletes helyszín lehet egyéni kezelések vagy beszélgetések lebonyolítására. A teremhez külön férfi és női mosdó, valamint várakozóhelyiség és teakonyha tartozik.

ALSÓ ZUG

Az Alsó Zug a Harmónia Palota első emeletén helyezkedik el, elszigetelve, nyugodt területet biztosítva az egyéni konzultációhoz és kezelésekhez. A terem gyönyörű boltíves, világos és napos, ablakai belső és hátsó udvarunkra néznek.

Terembérlés Budapest belvárosában
Terembérlés Budapest belvárosában

FELSŐ ZUG

A Harmónia Palota második emeletén található boltíves, hangulatvilágítással és almazöldszínű kiegészítőkkel rendelkező Felső Zug kellemes környezetet biztosít valamennyi masszázshoz. A teremhez mozaikokkal díszített fürdőszoba tartozik.

Terembérleti árlista

Terembérleti árlista

Terembérleti Árlista és Házirend

Oktatásjellegű rendezvények (tanfolyamok és workshopok) esetén termeink alap felszereltséggel és berendezéssel bérelhetőek a táblázatban található árakon a házirend betartásának beleegyezésével. Nagyobb volumenű és speciális berendezést igénylő rendezvények esetén egyedi árat kalkulálunk. Kérdés és árajánlat kapcsán forduljon hozzánk bizalommal.

Minket választottak

HARMÓNIA PALOTA

A Harmónia Palota kedvező belvárosi fekvése miatt ideális rendezvényhelyszíne lehet szakmai programjához vagy privát eseményéhez. A jól variálható klasszikus termeinknek köszönhetően vendégeink különböző kívánságait tudjuk valóra váltani, legyen szó céges továbbképzésről, többnapos tanfolyamról, esetleg tangóestről vagy akár design bútor kiállításról.

Minket választottak