Vitorlás Tanfolyam – 2022 Január

Vitorlás Tanfolyam – 2022 Január

Vitorlás Tanfolyam – 2022 Január

Vitorlás Tanfolyam - 2022 Január

Kedvtelési célú vitorlás / kisgéphajós tanfolyamok

A Nánási Balázs szakmai vezetésével működő Nánási Sailing Vitorlásiskolában képzett oktatóktól tanulhatja el a vitorlázás elméleti és gyakorlati tudnivalóit. A szakmai felkészültségünk alapján összeállított és az elmúlt években bizonyítottan sikeres egyedi tanterv alapján, tapasztalt és jól képzett oktatóktól tanulhatja meg a vízi közlekedés elméleti és gyakorlati tudnivalóit.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott tanfolyamainkon megtanulhatja a vitorlázás elméletét, első gyakorlati lépéseit és megszerezheti hajóvezetői jogosítványát, vagy gyakorolhatja és fejlesztheti a már megszerzett, de esetleg megkopott ismereteit, tudását. A gyakorlati oktatásokat kiválóan karbantartott, jól felszerelt, biztonságos és oktatásra alkalmas hajókkal tartjuk.

Ez a képzés összességében 3-6 napot vesz igénybe, a tanfolyam típusától függően. A tanfolyamon elméleti és gyakorlati oktatás van. Az elméleti oktatás helyszíne Budapest, míg a gyakorlati képzés a Zamárdi előtti vízterületen történik. Az oktatások általában délelőtt 10 órakor kezdődnek és 17-18 óra körül végződnek, napközben egy órás ebédszünetet tartunk. Az első hétvégén a hajózási szabályzat és a többi elméleti tárgy kerül oktatásra, míg a második hétvégén az elméleti tudás gyakorlatba való áthelyezése történik. A gyakorlati felkészülés 3-4 fős csoportokban zajlik, ennek a beosztását mindig előre megbeszéljük az elméleti oktatáson.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Online jelentkezni itt lehetséges.

Időpont

Dátum:
2022. 01. 22. - 2022. 01. 23.

Időpont:
10:00 - 17:00

Helyszín

Harmónia Palota

1088 Budapest,
Múzeum u. 9.

Szervező

Szervező neve:
Nánási Sailing

Telefonszám:
+36 30 30 24 100

Email:
nanasisailing@gmail.com