Huna

Huna

Huna

Huna

Huna – Hawai’i szellemi értékei, ősi tradíciók a gyakorlatban

Megértés, új nézőpont, inspiráció a hawaii nép mély, egyetemes, időtálló bölcsességéből!

Az ősi tiszta forrásra épülő intenzív kurzus betekintést ad a hawaii kahunák (sámánok, gyógyítók, szellemi vezetők) tanításaiba a szeretetteljes kapcsolatokért, az életerő és öröm megteremtéséért.
Jó szívvel ajánlom, ha fontosak számodra a kapcsolatok!

A Tradicionális Ho’oponopono és más hawaii módszerek segítségével teremtsünk életerőt, örömöt, kedvességet, egészséget, ápoljuk a kapcsolatokat.

A hawaii nép kb. 220 éve még életközpontú, életigenlő, egyetemes értékeken alapuló társadalomban élt.

A Huna egyes források szerint 35 000 éves, a Föld népeinek eredeti tanítása. Lehet, hogy Lemúriából származik és kapcsolódik a messzi Plejadok hawaii nevén Makali’i csillagképhez.

A Huna tudomány és művészet. A tudatosság kiterjesztése. Híd a fizikai valóság és a láthatatlan világok között. A megnyilvánult valóság mögötti erők és törvényszerűségek ismerete. Az ősi hawaii nyelvezet csodálatosan, egyszerűen írja le a valóság természetét. Létezésünk kozmikus kérdéseire ad választ és praktikus gyakorlatokat. A mai világban is alkalmazható, ha az ismeret megértéssel, tudatossággal párosul. Hozzájárulhat az egészséges, örömteli, elégedett élethez, rendezett kapcsolatokhoz, az életerő megteremtéséhez. A spirituális úton tudatosan haladók integrálhatják meglevő tapasztalataikhoz. A Huna érinti spirituális létünk minden területét az emberi kapcsolatok ápolásától, a tudatos valóságteremtésig vagy a megvilágosodásig.

Huna – Hawai’i szellemi értékei, ősi tradíciók a gyakorlatban workshop szerkezete:

1. nap bevezetés, érdekességek után a kapcsolatokról szól

Nem, nem arról a bizonyos 4 mondatos ho’oponopono-ról van szó!

Kapcsolatok harmonizálása mély megértésen keresztül.

Kapcsolat, az egyik legfontosabb terület, a kiindulópont.

Létünk alapja a kapcsolódás. Testi és lelki egészségünk, sikereink vagy kudarcaink nagymértékben függnek múltbéli és mostani kapcsolataink minőségétől. Egy kapcsolat lehet szerető, támogató, olyan mint egy védőháló vagy ennek ellenkezője, energia elfolyató, mérgező, s lehet e két véglet között sokféle árnyalat. Ha a kapcsolataink nincsenek rendben, akkor sok életterület nincs rendben. A hawaii szellemi tradíciók eszközeivel, úgy tekinthetsz kapcsolataidra, mint még soha. Sok új szempontot, megértést, felismerést és nem utolsó sorban megoldást lehet találni a kapcsolatok hawaii megközelítésében. Olyan tapasztalatot szerezhetsz, ami később is segítségedre lehet bármilyen kapcsolati problémánál. Megismerkedhetsz az alig ismert tradicionális ho’oponopono elveivel, megtudhatod hogyan rendezték a kapcsolatokat, hogyan tértek vissza a szeretet és harmónia (Aloha és Pono) állapotába. Az együtt töltött 2 nap sok lehetőséget tartogat akkor is, ha nem egy szerető család ölelésében nőttünk fel Hawai’i ősi földjén.

2. nap Életerő, valóságteremtés – Ho’omanamana

Hogyan teremtsünk életerőt? Hogyan kapcsolódjunk a teremtés forrásával?
Megismered a hawaii teremtést mítoszt és ezzel együtt értékes szempontokat a valóság tudatos teremtésében.

Holoholona Mana Kia’i
Kapcsolat az ősökkel
A család védőszelleme – erőállat

Tudatos teremtés hawaii módon

A PO bölcsessége
I’O minden forrása és A’O
Kumulipo szimbólum
Ismerkedés a hawaii istenekkel
A szív bölcsessége, tudatossága Mana, az életenergia áramlása
Valóságteremtés hawaii módon
Elemek

Mindezt szív bölcsességével, tudatosságával és gyakorlatokkal.

Gyere el, merítkezz meg ebben az ősi bölcsességben, mely évszázadok óta nemzedékről nemzedékre öröklődik!

Egyik online tanfolyam után ezt a visszajelzést kaptam:

Mariann mögött temérdek spirituális kaland van, mégis végtelen józansággal adta át megéléseit. Különösen szimpatikus volt az alázata és tisztelete a közvetített tudás és tanárai, forrásai felé! Semmi nagyzolás, semmi kérkedés, csak a tiszta szándék!
Ami pedig a hawaii szellemiséget illeti, mindenkinek ajánlom merítkezésre, aki ösztönösen vonzódik a békesség, a lágyság, az élet örömteli és szeretetteljes megélésének minőségeihez. Számomra hazatalálás volt!” – Lilla

Egy nagyon ősi, letisztult és mégis egyszerű hagyományt ismerhettem meg a tanfolyamon. Annyira egyszerű, hogy szinte bármikor, bárhol alkalmazható, mégis ha az ember beleássa magát, érdekes és különleges tapasztalatokat szerezhet. Olyan tanításokat, módszereket ismerhettem meg, amelyek máshol nem elérhetőek vagy nincsenek ilyen tisztán és érthetően kifejtve. Mindenkinek ajánlom, aki valódi kapcsolatba szeretne kerülni saját magával és a világgal a szívén és a valódi szereteten keresztül. Aloha!” – Sándor

Érdeklődés, jelentkezés:

Kutics Marianna

kutics.marianna@gmail.com
+36 70 557 5733

Tanfolyamot az új felnőttképzési törvénynek megfelelően hivatalosan bejelentett oktatóként tartom és a Felnőttképzési rendszerből Tanúsítványt adok.

Felnőttképző nyilvántartásba vételi szám: B/2020/007074

Időpont

Dátum:
2023. 09. 23. - 2023. 09. 24.

Időpont:
10:00 - 16:30

Helyszín

Harmónia Palota

1088 Budapest,
Múzeum u. 9.

Szervező

Szervező neve:
Kutics Marianna

Telefonszám:
+36 70 557 5733

Email:
marianna.kutics@gmail.com